Tech

A Samsung idő előtt lebuktatta az egyik Galaxy Note20 telefont

A Samsung minden évben augusztus elején mutatja be a Galaxy Note termékcsaládjának legújabb tagjait, és ez idén sem lesz másképp: a netre kiszivárgott információk szerint augusztus 5-én esedékes a hivatalos leleplezés, és már az is tudható, hogy a februárban debütált Galaxy S20 mintájára idén ebből a szériából is három típust kapunk: lesz Note20, Note20+, és készül Ultra változat.

A bemutató közeledtével általában rendre előkerülnek a leendő készülékekről készült képek is, idén viszont a gyártó leplezte le idő előtt a saját termékét, legalábbis Max Weinbach szerint, aki egy korábbi típus – orosz, ukrán és kínai – weboldalán bukkant olyan képekre, amin jó eséllyel a Note20 Ultra látható.

A képen látható toll egyértelműen leleplezi a modellt, hiszen a Samsungnál csak a Note-széria kap ilyen kiegészítőt, a hátlapi, méretes kamerasziget pedig arra utal, hogy igazak lehetnek azok az értesülések, miszerint a Note20 Ultra is 100x zoomra képes periszkópos kamerát kap. Ami érdekesség még, az a telefon bronz színe, amire korábban még nem volt példa a gyártó kínálatában, így azt a lehetőséget sem lehet kizárni, hogy a netre a Note20 Ultra valamilyen különleged kiadásának képei kerültek ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik