Tech

Most féláron vásárolhatsz Microsoft Office-t (X)

Mostanság rengetegen panaszkodnak arról, hogy a munkahatékonyságuk nagyon messze van az elvárttól. Ezt főleg azoknak probléma, akik most először kényszerültek otthonról dolgozni. Ezt a megfelelő munkakörnyezettel és szoftverekkel könnyen lehet orvosolni. Sajnos még mindig sokan eltántorodnak az irodai programok árait látva a vásárlástól, de ebben a cikkben megmutatjuk, honnan érdemes ezeket beszerezni.

Ha MS Office-t vásárolnál a legjobb áron, akkor jó helyen jársz. A Keysworlds.com segítségével a lehető legalacsonyabb áron frissítheted az operációs rendszeredet és az irodai programjaidat egyaránt. Megvásárolhatod az MS Office-t közvetlenül a Microsofttól, de egy kicsit lejjebb megmutatjuk, hogy jóval alacsonyabb áron hozzájuthatsz az Office 2019, Office 2016 csomagokhoz, de még a Windows 10-hez is. Minden Office szoftverre 50 és minden Windows-ra 38% kedvezményt kaphatsz.

A legteljesebb verzió – Office Professional Plus

Az Office Professional Plus verziója magába foglalja az összes hasznos irodai programot, amit csak el tudsz képzelni. Az amúgy is nagy kedvezménnyel kapható szoftvercsomagot az XOFF50 kuponnal most további 50% kedvezménnyel kaphatod meg.


Office és Windows egy csomagban

A fentebb említett Office csomagok kizárólag Windows-os futnak, így érdemes lehet rögtön beszerezni melléjük a legújabb operációs rendszert is. Erre tökéletesek az alábbi csomagok, amikre szintén érvényes az XOFF50 kuponkód, így ezeken az árakon szerezheted be őket:

Windows 10 38% kedvezménnyel

Ha még mindig Windows 7, 8 vagy 8.1 rendszert használsz, akkor érdemes Windows 10-re frissítened. Nem csak a teljesítményben tapasztalhatsz nagy különbséget, hanem rengeteg új funkciót is felfedezhetsz, ami könnyebbé teheti a munkádat. Az XOFF38 kuponnal az alábbi áron szerezheted be a különböző verziókat:

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik