Tech

Androidra már tölthető a Facebook mobilos újdonsága

Androidos eszközökre már tölthető a Facebook legújabb mobilalkalmazása, a Facebook Gaming, amivel vélhetően a Twitchnek szeretne konkurenciát állítani a közösségi óriás. Az alkalmazásba telepítés után természetesen a Facebook-fiókunkkal jelentkezhetünk be. Amennyiben használunk kétfaktoros azonosítást (mindenkinek nagyon ajánlott), előtte egy SMS-ben küldött kódot is be kell írnunk a biztonság érdekében. Ezután választhatunk preferált nyelvet, illetve kijelölhetünk pár olyan játékot és videóst, akiknek szeretnénk követni a tartalmait.

Az app lényegében úgy néz ki, mint egy kifejezetten játékokra szabott Facebook: van hírfolyam, közzétett bejegyzések, a megszokott módon lájkolhatunk és kommentelhetünk. Az élő adás indítását egy dedikált kamera ikonnal lehet megtenni. A hasonló érdeklődésű felhasználókat legegyszerűbben csoportokban találhatjuk meg, továbbá közös játékra is van lehetőség az ismerőseinkkel.

Hogy iPhone-okra mikor válik elérhetővé a Facebook Gaming, még nem tudni. A cég mindenesetre eléggé belehúzott, mivel eredetileg egyébként is júniusra tervezték az app indulását.

Fotó: 24.hu

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik