Tech

Igazi műalkotást csinál a szelfinkből a Google alkalmazása

2012 óta április 15-én van a művészetek világnapja, ez alkalomból a Google elindította az Arts & Culture nevű, művészetekről, tudományról, könyvekről, zenéről és állatokról való ismeretszerzés új, szórakoztató programját. A keresőcég honlapjáról elérhető kalandokat, interaktív applikációkat családok számára tervezték, tehát minden korosztály találhat kedvére valót közöttük. A gyerekek például egy pingvin nyomában indulhatnak virtuális múzeumi túrára, vagy tanulmányozhatják Harry Potter varázslatait is.

Forrás: Google

A Google Play Store-ból, valamint App Store-ból letölthető Google Arts & Culture applikáció pedig az új, „Art Transfer” nevű szolgáltatást kínálja, amely lehetővé teszi, hogy szelfinket vagy bármely más fotónkat átalakítsuk egy ikonikus művész (például Frida Kahlo, Da Vinci, vagy Edvard Munch) stílusában.

Az átváltoztatáshoz nyissuk meg az appot telepítés után, majd az alsó menüsorban válasszuk a Kamera menün belül „Art Transfer” lehetőséget. A fotó készítése vagy feltöltése után kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetsző stílust. Míg az app dolgozik az átalakításon, addig néhány információt is olvashatunk adott alkotásról, ráadásul magyar nyelven.

Forrás: Google

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik