Tech

Így válthat át egyszerűen az új Facebookra

Egy ideje már hazánkban is elkezdett élesedni a Facebook új, a korábbinál letisztultabb új dizájnja, ugyanakkor a frissített külső még nem jelent meg mindenkinek automatikusan. Jó hír azonban, hogy aki kiváncsi rá és szeretné használni, annak már elérhető a lehetőség, hogy manuálisan váltson át a megújult kinézetre. Ehhez nem kell mást tenni, mint rákattintani a böngészős Facebook kék felső sávjának jobb szélén lévő, lefelé mutató háromszögre, és kiválasztani a Váltás az új Facebookra opciót.

Tényleg csak két kattintás. Fotó: 24.hu

Az átalakulás azonnal megtörténik, még egy kis útmutató is érkezik, hogy pontosan mi változott, majd rögtön használható az új felület. Elsőre furcsa lesz, főleg a nagyobb betűk miatt, de azért hozzá lehet szokni, és külön jó hír, hogy már itt is beállíthatjuk a sötét módot. Amennyiben viszont egyáltalán nem jön be, amit látunk, most még adott a lehetőség, hogy visszaálljunk a megszokott nézetre. Ehhez szintén nem kell mást tenni, mint lekattintani a háromszöget a jobb felső sarokban, és rábökni a Váltás a klasszikus Facebookra menüpontra – hogy erre meddig lesz lehetőség, arról nincs információ.

Frissítünk!

Jelezték számunkra, hogy a Váltás az új Facebookra opció még nem mindenkinek érhető el a jelzett menüben. Érdemes rendszeresen próbálkozni, jó eséllyel fokozatosan teszi elérhetővé a lehetőséget a közösségi oldal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik