Tech koronavírus

Bizarr hordozóban védi gyermekét a koronavírustól egy kínai férfi

Tavaly jelent meg a legendás videojáték-fejlesztő Kodzsima Hideo legújabb játéka, a Death Stranding, ami egy szürreális és filozofikus történettel megáldott disztópikus sci-fi. Tesztünkben mi is hosszasan méltattuk a program kiválóságát, de láthatóan másokra is nagy hatással volt. Egy kínai férfi elkészítette a játék egyik ikonikus elemét, a csecsemőhordozó kabint, hogy abban szállítsa gyermekét az utcán, megvédve őt a koronavírustól és más fertőzésektől. A South China Morning Post nemrég egy videót is megosztott a családról.

A sci-fiből előpattant hordozót természetesen nagyon elővigyázatosan alakította ki az apuka, egy beépített légszűrő rendszernek köszönhetően már tiszta levegőt kap a bébi a kapszulában, aminek a minőségét kijelzőn lehet követni értékek formájában. Elmondása szerint nagyon szereti a tudományos fantasztikumot, és nem titkolja, hogy tényleg a Death Stranding volt a referencia.

A játék egyik különleges eleme, hogy a főhős Sam mellkasán egy tárolóban egy csecsemőt cipelünk – ő BB, aki nélkül nem láthatnánk a világban felbukkanó entitásokat, de a sztorinak is nagyon fontos része, ráadásul arra is figyelnünk kell, hogy jól érezze magát.

Nem sokon múlt, hogy a Death Stranding tökéletes legyen
Leteszteltük Hideo Kojima legújabb játékát, ami hibái ellenére is remekmű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik