Tech

Elképesztően gagyi LG reklám került Eminem új videójába

Nincs egy napja, hogy Eminem legújabb klipje felkerült a YouTube-ra, és Marques Brownlee, a híres tech YouTuber szúrta ki, hogy a videó egy LG termékelhelyezést is tartalmaz. Marques egy Twitter-bejegyzésben hívja fel a figyelmet arra, hogy a máris több millió megtekintésnél tartó klipnél semmilyen formában nem jelzik, hogy lényegében reklám található benne, de még ennél is kínosabb, hogyan oldották meg, hogy az LG V60 készülék passzoljon a videóhoz.

A telefon az általunk is tesztelt LG V50 ThinQ utódja, aminek különlegessége, hogy egyszerre két képernyőn használható rajta az Android operációs rendszer. A klip érdekes pillanatai 0:52-nél kezdődnek, mikor egy női kéz videofelvételt indít, és ezzel párhuzamosan egy chatablak látszik a másodlagos kijelzőn. Az még hagyján, hogy az arcunkba tolják a mobilt, de az már egészen nevetséges, hogy – a jó eséllyel sok pénzből készült klipben – mennyire amatőr a chates beszélgetés megjelenítése.

Fotó: YouTube

Ha 53 másodpercnél megállítjuk a felvételt, akkor látszik, hogy a készítők mennyire kontár megoldással illesztettek rá egy kivágott képet a telefon másodlagos kijelzőjére: el van csúszva, rosszul van körbevágva, alul látszik az eredeti sötét kijelző – ordítóan gagyi. A filmeknél ez a megoldás persze bevett szokás, az ilyen részeket mindig üres képernyővel készítik, aztán utómunkával kerül rájuk a kívánt tartalom, de amit itt látunk, az nem csak az alkotók számára rendkívül kínos, de az eszközt biztosító gyártó számára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik