Tech

Tízezrek imádják ennek a lánynak az iskolai jegyzeteit

A 21 éves Zoe Petre nem mindig tanult kifejezetten jól, viszont nagy álma volt bejutni a Cardiff Egyetem orvosbiológia szakára. Éppen ezért, hogy saját magát motiválja, elindított egy Instagram oldalt, amire az egyébként gyönyörűen megkomponált, szép kézírással lekörmölt jegyzeteit töltötte fel – először csak saját magának és a barátainak, hogy ha éppen megakad, vagy rosszabbul teljesít, legyen, aki felelősségre vonja, és motiválja. Ma viszont több mint negyvenezren követik az oldalát, amin tényleg csak a jegyzeteiről, valamint néha az íróasztaláról készült képek vannak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoe (@zoestudies) on Oct 10, 2019 at 10:58am PDT

A lány a BBC-nek elmondta, hogy nem volt mindig jó tanuló, éppen ezért csinálta az Instagram oldalát, hogy kicsit önmagát is motiválja. A lány @ZoeStudies néven kezdett el képeket töltögetni, és eleinte csak a barátai követték, de nagyon hamar nőni kezdett a követői bázisa. Azt mondta, valójában nem is tett érte semmit, ugyanazt posztolta, mint korábban, az emberek egyszerűen kíváncsiak voltak rá. Valószínűleg egyébként nagyrészt azért, mert gyönyörűen ír, és izgalmasak a jegyzetei – jó ránézni a képekre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoe (@zoestudies) on Sep 1, 2019 at 9:21am PDT

Zoe mindig is a Cardiff Egyetemre szeretett volna járni, eleinte viszont nem voltak olyan jók a jegyei, hogy ezt az álmát komolyan vehette volna. Az Instagram hatására azonban elkezdett komolyabban készülni, és ma már az egyetem orvosbiológiai szakának hallgatója. Az Instagramját azonban nem hanyagolja el – a BBC-nek elmondta, hogy a legtöbb követője nem orvosbiológiát tanul, de olyan is akad bőven, aki igen, ami nagyon szerencsés, hiszen ha megakadnak, tudnak egymásnak segíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik