Tech

Van, aki kivillannó mellekkel üdvözölte a Witcher-sorozatot

December 20. óta látható a Netflixen a The Witcher (Vaják) című sorozat, amire rajongók millió vetették rá magukat a premier napján. Többek között a kedvenc cosplayerünk, Irina Meier is, aki a széria köszöntésére új instagramos képpel jelentkezett, méghozzá egy olyannal, amin a Witcher-univerzum egy fontos szereplőjét, Triss Merigoldot személyesíti meg, egy kellően lenge öltözékben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOUR SUPERHERO (@irine_meier) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2019, időpont: 10:02 (PST időzóna szerint)

A frissen debütált, Henry Cavill főszereplésével készült sorozat Andrzej Sapkowski írásain alapul, habár magát az univerzumot feltehetőleg sokan többen ismerik a The Witcher-videojátékokból, amik ugyan szintén a lengyel író munkásságára épülnek, de a sztorit illetően folytatásként funkcionálnak, nem adaptációként, mint a múlt pénteken közzétett, nyolc egyórás részt számláló széria.

Irina is a játékból ismerős, vörös hajú Trisst személyesíti meg, aki külsőre – egyelőre – igencsak eltér a sorozat első évadában feltűnt karaktertől. Az orosz cosplayernek nem ismeretlen a figura, hiszen a több, mint 700 ezer követővel rendelkező lány nem először bújt Merigold bőrébe: már számtalanszor beöltözött a női mágusnak, és a fotókért érdemes is végigpörgetni a modell Instagram profilját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOUR SUPERHERO (@irine_meier) által megosztott bejegyzés, Okt 1., 2019, időpont: 11:58 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik