Tech

Aktív zajszűrővel jöhet a Samsung új, vezeték nélküli fülese

A Samsung idén februárban mutatta be a vezeték nélküli Galaxy Buds-t a Galaxy S10 mobilokkal egyetemben, amit mi is közelebbről szemügyre vehettünk. Az Amerikai Szövetségi Távközlési Bizottság (FCC) egyik dokumentuma arról árulkodik, hogy dél-koreai gyártó már készül is a kiegészítő újabb verziójával. A vélhetően Galaxy Buds+ néven készülő kütyü valószínűleg a Samsung válasza lesz a zajszűrős Apple AirPods Próra.

Ugyan a FCC leírásaiból nem sok minden derül ki a specifikációkkal kapcsolatban, úgy tűnik, hogy a megjelenés már itt van a küszöbön – nagy rá az esély, hogy a januári CES expón már megmutatkozhat a kiegészítő, de ha akkor még nem is, a februári Galaxy S11 bemutató is esélyes időpont.

A leírások szerint a Galaxy Buds+, amint a nevéből is kiderül, nem hoz radikális változásokat, külsőre nagyon hasonlít majd az elődre. Kaphat viszont aktív zajszűrőt, amivel az olyan, jelenleg piacon lévő modellek mellett rúghat labdába, mint az AirPods Pro, vagy a Sony WF-1000XM3, és várhatóan üzemidő terén is lesz előreugrás.

Galaxy Buds: kényelmes és praktikus a Samsung vadiúj vezeték nélküli fülhallgatója
Kipróbáltuk a Samsung frissen bejelentett Galaxy Buds nevű bluetoothos fülhallgatóját.

(Kiemelt képen az idei Samsung Galaxy Buds. Forrás: AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik