Tech

Ha ez igaz, elég ronda lesz a Samsung Galaxy S11

Sokan kiakadtak, amikor idén meglátták az iPhone 11 Pro brutális hátlapi kamerarendszerét, pedig az még semmi ahhoz képest, ahogy állítólag a Samsung Galaxy S11 Plus fog kinézni.

Az @OnLeaks és a CashKaro közösen tették közzé Twitteren azt a pár renderképet, amelyeken állítólag a dél-koreaiak jövőre érkező csúcsmobilja látható. A képek alapján a készülék hátlapjára az öt kameraegység mellé még két kisebb szenzor is kerül (az egyik vélhetően lézeres autofókusz), amik aszimmetrikusan helyezkednek el a nem éppen visszafogottnak hívható kameraszigeten. Az előlapon nincsenek nagy meglepetések: széltől szélig nyúló, 6,9 hüvelykes kijelző várható felül elhelyezkedő, üvegbe épített szelfikamerával.

Korábban arról is lehetett hallani a Galaxy S11 alapmodellel kapcsolatban, hogy a One UI 2.0 kameraszoftverének forráskódja szerint támogatni fogja a 12000 x 9000 pixel felbontást, amit a 108 megapixeles kamera produkál. Ezen felül úgy tűnik, hogy a 20:9-es képarányt is tudja majd kezelni a One UI 2.0, tehát a csúcsmobil kijelzője valamivel magasabb lehet.

A közzétett állítólagos renderképeket természetesen érdemes fenntartással kezelni, hiszen egyelőre nem biztos, hogy valóban így fog festeni a végtermék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik