Tech

Fontos hibákat javít a legújabb iOS

Az Apple pár hónapja mutatta be legfrissebb operációs rendszerét, az iOS 13-at, ám az új funkciók mellett számos hiba is érkezett a szoftverrel. A techóriás hétfőn kiadta a13.2.3-as frissítést iPhone-ra és iPod Touchra, ami számos problémát javít az olyan fontos appokban, mint a Mail, a Fájlok (Files), a Jegyzetek (Notes) és az Üzenetek (Messages).

Az Apple oldalán olvasható tájékoztatás szerint az iOS 13.2.3 az alábbi javításokat hozza:

  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a rendszerben, a Mailben, a Fájlokban és a Jegyzetekben történő keresés nem működik.
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a fotók, linkek és egyéb mellékletek nem jelennek meg az Üzenetek részletnézetében.
  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy az alkalmazások tartalmat töltsenek le a háttérben.
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Mail nem tudja letölteni az új üzeneteket, valamint nem tudja hozzáadni idézetként az eredeti üzenettartalmat az Exchange-fiókokban.

A szoftver iPhone 6s és újabb, iPad Air 2 és újabb, iPad mini 4 és újabb, valamint 7. generációs iPod touch eszközökre tölthető. Az eljárás a szokásos: a csomag legegyszerűbben a Beállítások/Általános/Szoftverfrissítés menüpontokon át keresztül telepíthető, de a folyamathoz használható az iTunes is.

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik