Tech

Egy átlagos vásárló 40 000-nél is többet költ az idei black friday-en

2019 november 15-én (azaz holnap) a hatodik alkalommal rendezi meg a black friday-t az Extreme Digital, és a vállalat több mint egymilliárd forint értékben biztosít majd kedvezményeket a fekete pénteken. A kedvezmények 120 termékkategóriában lesznek elérhetők a tévéktől kezdve a tisztítószerekig: a black friday-es termékekből egy vásárló legfeljebb öt darabot vehet majd meg annak érdekében, hogy minél több vásárló élhessen a lehetőséggel. Utólagos, szaküzletben történő ügyintézéssel a fekete pénteki akciós termékeket is lehetséges hitelre vásárolni az Extreme Digitalnál.

Idén mikor van a black friday?
A „hivatalos” dátum pontos, de a hazai kereskedők nem ez alapján akcióznak.

Idén várhatóan a háztartási kisgépek (többek közt kapszulás kávégépek), a játékok (főként a LEGO), a barkácstermékek (top termék: elektromos fúró-csavarhúzó), a szórakoztató elektronika (fejhallgató, fülhallgató), az okostelefon és az elektromos roller lesz az öt legnépszerűbb kategória, de a napi fogyasztási, illetve a szépségápolási cikkekből is jelentős akciós készlettel készül az Extreme Digital.

2018-ban egy tipikus fekete pénteki vásárló két terméket vásárolt, közel bruttó negyvenezer forintos értékben az Extreme Digitalnál, idén ennél is magasabb számokra számít a társaság.

Az akciós árak kizárólag az edigital webáruházban lesznek elérhetők a hajnali óráktól, így minden érdeklődő erőlködés nélkül vásárolhat. A társaság tizenhét szaküzletében csak az interneten megrendelt fekete pénteki termékek átvételére lesz lehetőség. A fekete pénteki akciós termékek bolti átvételét 5 napon belül, házhozszállítását pedig 2-7 napon belül vállalja az Extreme Digital.

Fontos, hogy a black friday-en vásárolt termékre azonos jótállási feltételek vonatkoznak, mint bármely más termékre, és az internetes vásárlók élhetnek a 14 napos elállási jogukkal ebben az időszakban is – kivéve azon termékeket, amelyeknél például higiéniai okokból a visszavétel nem lehetséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik