Tech

Az Extreme Digital egymilliárd forintnyi kedvezményt nyújt az idei black friday-en

2019-ben november 15-ödikén rendezi meg a jelentős akciókat kínáló black friday-t az Extreme Digital. A vállalat idén arra számít, hogy szokásos slágerterméknek számító tévé és mobiltelefon mellett a napi fogyasztási, valamint szépségápolási cikkekből, és lakberendezési termékekből is rendkívül jelentős mennyiséget értékesít majd a fekete pénteken, ami során minden termékkategóriában elérhető lesz akciós árú termék. A kezdés pontos időpontjáról, illetve az akciós termékekről az Extreme Digital hírlevelére feliratkozva értesülhetnek leghamarabb az érdeklődők.

Idén mikor van a black friday?
A „hivatalos” dátum pontos, de a hazai kereskedők nem ez alapján akcióznak.

A cég több mint egymilliárd forint értékben biztosít majd kedvezményeket a fekete pénteken, és a megerősített szerverkapacitásnak köszönhetően ebben az évben az online hiteligénylést leszámítva minden szokásos online funkció elérhető lesz az oldalon az akció időtartama alatt, ugyanakkor utólagos, az üzletben való ügyintézéssel továbbra is lehetséges lesz a hitelre történő vásárlás is.

Aki a lehető leggyorsabban szeretné átvenni a fekete pénteki rendelését, annak bolti átvételt érdemes választania, mert így 5 napon belüli garantáltan hozzáférhet a termékhez, míg a kis és nagyméretű csomagok esetén egyaránt 2-7 napon belüli kiszállítást vállal az Extreme Digital.

Nyitókép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik