Tech

Hétszázezer akciós termékkel készül a black friday-re az eMag

Hatodik alkalommal hirdet black friday promóciót az eMAG: a cégnél idén november 22-re esik a karácsonyi bevásárlások kezdetét is jelző, az év legnagyobb árkedvezményeit felvonultató esemény.

A tavalyi évben több, mint 250 ezer termék talált gazdára összesen közel 7 milliárd forint értékben, ami 19 százalékos növekedést jelent a 2017-es évhez képest, és idén is nagy rohamra számít az eMAG. Összesen hétszázezer darab általuk forgalmazott termék lesz elérhető akciósan a blck friday keretein belül, a kedvezmények összesített mértéke pedig meghaladhatja a 3,2 milliárd forintot. Az oldal által végzett kutatások alapján a hazai, kereskedelmileg aktív célcsoport csaknem 90 százaléka már hallott valamilyen formában a black friday-ről, egyötödük pedig tervezi, hogy vásárol is valamit ezen a napon.

Fotó: eMag

Az extrém számok különleges felkészülést igényelnek az eMAG és a vásárlók részéról egyaránt. Jelentősen bővül az akcióba bevont termékek köre és az akciós termékekből felhalmozott raktárkészlet is, ami azt jelenti, hogy bizonyos akciók tovább lesznek elérhetőek. A hétköznapi termékek mellett az eMAG különlegességekkel is készül: csak ezen az egy napon személyautók, élmények, utazások, luxuscikkek, repülő- és színházjegyek, sőt, még egy vitorlás is elérhető lesz a felületen. Ahhoz, hogy a beérkező kérdéseket és rendeléseket zavartalanul le tudja bonyolítani, megnövelt ügyfélszolgálati létszámmal és az idei évtől már öt logisztikai partnerrel vág neki a cég az idei promóciónak. A fejlesztéseknek köszönhetően december 7-ig várhatóan minden termék megérkezik a címzettjéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik