Tech

Végre kikapcsolhatók a Facebook idegesítő értesítései

Aki sokat facebookozik telefonról, annak minden bizonnyal nem kell magyarázni, mennyire zavaróak tudnak lenni a Hivatkozássávban látható fülek, amik szinte mindig értesítésekre hívják fel a figyelmünket a piros pöttyökkel. Itt helyezkednek el a könnyű elérhetőség érdekében a piactér, a csoportok, az oldalak és a profilunk ikonjai.

Egy frissítésnek köszönhetően végre lehetővé vált, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljunk a folyton előbukkanó piros pontokkal, amik folyamatosan arra késztetnek minket, hogy az eltüntetésük érdekében rákattintsunk adott ikonra.

Forrás: 24.hu

A beállítás mindössze pár lépést igényel. Válasszuk ki az alkalmazás beállításai közt a Beállítások és adatvédelem menüt, majd ott ismét válasszuk a sima Beállításokat. Az Értesítések szekció alatt találjuk az Értesítő pontokat, amivel a hivatkozássávon megjelenő pontokat kapcsolhatjuk ki, kategóriákra lebontva.

A TechCrunch cikke szerint először iOS-en bukkant fel az újítás, az androidosok a következő hetekben kapják meg, mi már látjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik