Tech

Nem találja ki, mi volt az idei Halloween legmenőbb jelmeze

Minden évben Halloweenkor az emberek megpróbálják kiválasztani az előző évben legnagyobb hatással bíró jelmezt megalkotni, éppen ezért volt idén töméntelen baby shark a kosztümök között, és rengetegen öltöztek be a fehér macskának abból a népszerű mémből, amiben egy nő kiabál az asztalnál ülő négylábúra. Mindezek mellett viszont a legmenőbb biztosan az a lány volt, aki eldőlt elektromos rollernek öltözött be – ilyen kreatív, mégis menő jelmezt már régen láttunk.

Az elektromos rollerek 2017 végén kezdtek igazán népszerűek lenni, jórészt talán azért, mert nem kell őket hajtani, és bárhol le lehet rakni őket városon belül, nem muszáj dokkolót keresni hozzájuk. A piacvezető Európában ezen a téren jelenleg a Lime, amely itthon is tevékenykedik, éppen ezért mindenkinek ismerős lehet az úton-útfélen szanaszét hagyott, eldőlt rollerek képe – az emdubbbb felhasználónéven futó twitterező pedig úgy döntött, hogy ennek öltözik be idén Halloweenre.

Talán Budapesten még nem annyira jellemző, hogy itt-ott eldőlt Lime-okat látunk, a külföldi nagyvárosokban viszont egyre kevésbé vigyáznak ezekre a rollerekre, ez ihlette meg valószínűleg a kreatív lányt. Nem is csoda – már egész Instagram-oldalakat szentelnek a hanyagul szanaszét hagyott járműveknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik