Tech

Hamarosan bárki véresre verheti Schwarzenegger terminátorát

A Mortal Kombat 11 április 23-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra, és a népszerű videojáték-sorozat legújabb részéről szóló tesztünkben azt írtuk, hogy méltó folytatása elődeinek. Az élvezetek pedig tovább folytatódnak, hiszen a kiadó és a fejlesztőcsapat a múlt héten bejelentette a külön megvásárolható Kombat Pack teljes felhozatalát, ami jövő márciusig összesen hat új szereplővel bővíti a csonttörős verekedős játékot.

A Mortal Kombat még 27 év után sem okoz csalódást
Tesztünkből kiderül, hogy a Mortal Kombat 11 képes-e megismételni az előző két rész bravúrját.

Shang Tsung és Nightwolf már jelenleg is elérhetők azok számára, akik hajlandók extra ezreseket fizetni a csomagért, és hozzájuk csatlakozik október 8-án az Arnold Schwarzenegger-féle T-800-as terminátor, november 25-án érkezik Sindel, őt követi január 28-án a DC-univerzumból ismerős Joker, majd végezetül március 17-én egy másik képregénykarakter Spawn. Ez pedig azt jelenti, hogy az említett figurákkal is harcba lehet majd vonulni, mindenki egyedi támadásokkal várja a játékosokat, és eljön a pillanat, hogy végre bárki véresre verheti Schwarzenegger terminátorát.

Az élményt mindössze az csorbítja némileg, hogy a bejelentés óta kiderült: a halálosztó masina hangját nem a híres színész biztosítja. Persze sokaknak ez csak egy újabb indok lesz, hogy a jövőből érkezett gyilkológépen mutathassa be, mennyire profi az MK11 sokszor egészen brutális küzdelmeiben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik