Tech

Ha ez igaz, ritka ronda lesz a PlayStation 5

Kiszivárgott a PlayStation 5 állítólagos dizájnja – számol be a The Sun. A Sony legújabb konzolja jövőre érkezik, ha a képeknek hinni lehet, meglehetősen furcsa külsővel.

A vállalat a közelmúltban kérvényt nyújtott be a Nemzetközi Szabadalmi Szervezetnél, a dokumentumokban állítólag a PlayStation 5 terve szerepel.

A szabadalom a Sony műszaki igazgatójához, Ootori Jaszuhiróhoz köthető.

 

Ha a koncepció valóban a konzolt mutatja be, úgy az eszköz V alakú dizájnja óriási szakítás lesz az eddigi arculattal. A kiszivárgott terveken hatalmas hűtőrácsok láthatóak, melyek valószínűleg a processzor hűtését szolgálják. A képeken legalább 5 USB csatlakozó fedezhető fel, ezek feltehetően a DualShock kontrollerek számára készültek. Az új berendezés áramvonalas alakját az optikai meghajtó töri meg.

Tényleg brutálisan erős gép lesz a PlayStation 5
Az egyelőre hivatalos névvel még nem rendelkező következő generációs konzol egyik vezető fejlesztője megerősített néhány korábban kiszivárgott részletet.

A megjelenés előtt a Sony még számos tervet kidolgoz, így van még esély a furcsa dizájn elvetésére. Az eddigi hírek szerint az új konzol 2020 februárjában fog a polcokra kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik