Tech

Odaadta a testét, hogy bárki szexelhessen vele

Aki csak egy kicsit is jártas a számítógépes játékok világában, azt nem éri melepetésként, hogy akadnak kifejezetten szexre kihegyezett programok, amik a célja, hogy a felhasználók virtuálisan élhessék ki minden vágyukat. A műfaj azonban most fordulóponthoz érkezett, hiszen a világ legnagyobb digitális szoftveráruházában, a Steamen is elérhető House Party című műremek lett az első játék, amiben nemcsak kitalált szereplőket lehet becserkészni és aktusra bírni, de egy olyan karaktert is, akinek

a hangját és a külsejét is egy élő személy adja.

A House Party nem friss program, 2017-es, és ahogy a cím is utal rá, elindítva egy házibuliban találjuk magunkat, ahol a játékot benépesítő figurákkal beszélgetésbe elegyedve, a megfelelő válaszokat adva elérhető, hogy szex legyen a társalgás vége. Ez a hasonló típusú játékok világában teljesen átlagosnak mondható ügymenet, legalább nem egy erőszaktevő szexuális ragadozó sorozatgyilkost kell irányítani, a fejlesztők pedig tavaly novemberben azzal dobták fel alkotásukat, hogy versenyt indítottak, aminek keretében a nyertes bekerülhetett a programba, és egy 1000 dolláros csekk is járt a dicsőség mellé.

Lety a House Party című játékban. Fotó: Eek! Games

A befutó végül a Lety Does Stuff nevű YouTube-csatorna tulajdonosa lett, aki még a meztelen testéről is nagy felbontású képeket küldött a fejlesztőknek, hogy virtuálisan levetkezőztetve is úgy nézzen ki, mint a valóságban. Lety számára viszont nem volt újdonság a meztelenkedés és az erotika, hiszen a közel 70 000 feliratkozóval rendelkező youtuber bevételének egy jelentős részét – közel 10 000 dollárt havonta – a Patreon nevű szolgáltatás keretében gyűjti össze a rajongóitól: egy rendszeresen érkező fix összegért cserébe a támogatók – töbek közt – meztelen képeket is kapnak a kedvencüktől.

Lety ugyanakkor nemcsak a külsejét és a hangját biztosította a játékhoz, de beleszólása volt abba is, hogy milyen legyen a virtuális karakter személyisége, milyen szövegek hagyják el a száját, és mi legyen a sztorija. Az általa alakított szereplő például csak akkor érkezik meg a buliba, ha a játékos előtte feltöri az Ashley nevű karakter laptopját, és meggyőzi őt, hogy azonnal szüksége van egy kis spanyoloktatásra.

Innentől pedig lényegében bármi megtörténhet, hiszen a lány azt is elárulta az őt megkereső PC Gamer magazinnak, hogy egy pillanatig sem gondolkodott azon, hogy legyen-e bármilyen korlátozás a karakterével kapcsolatban a játékban, így virtuálisan bárki szexre bírhatja, és Lety saját bevallása szerint „elképesztően izgatott, hogy az embereknek lehetősége van ily módon interakcióba lépni vele”.

Habár egyáltalán nem újdonság, hogy valaki meztelen képek ígéretével szerez bevételt a közösségi médiának hála (az Instagram tele van ilyen modellekkel és cosplayerekkel), de az egy egészen új szint, hogy valaki lényegében odaadja a meztelen testét egy fejlesztőcsapatnak, hogy azok megalkossák a virtuális mását, hogy aztán mások a számítógép előtt ülve élhessék ki a mindenféle fantáziáikat. Lety egy július 17-ei frissítéssel került bele a House Partyba, és szinte biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy egy kevésbé szégyenlős influencer így jutott némi extra bevételhez és ismertséghez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik