Tech esport

Itt mindenki kiélheti az összes szexuális fantáziáját

Alig pár napja, hogy egy olyan szexuális tartalmú videojátékról számoltunk be, aminek a megjelenését a brit illetékes szervek és a Sony is megtorpedózta, persze érthető okból: a japán programban kiskorúnak tűnő iskolás lányokkal kellett meglehetősen kényes szituációkba keveredni. Ha viszont valakinek valami hasonlóra fáj a foga, annak van egy érdekes találatunk, a Lewslab fejlesztette Dreams of Desire, egy olyan felnőtt játék, amit nemes egyszerűséggel úgy reklámoznak az alkotói, hogy

itt aztán bárki kiélheti a legpiszkosabb szexuális fantáziáit.

Ez nagyjából annyit tesz, hogy egy virtuális kaland keretében mindenféle szituációkba keveredhetünk az egészen meglepő adottságokkal megáldott női szereplőkkel (egyszerre akár többel is), ugyanakkor a Lewslab szerint nem szimpla pornóról van szó, hanem érdekes történet, illetve a döntéseink hatására alakuló cselekmény várja a kíváncsi felhasználókat.

Galéria
Forrás: Lewslab

Műfaját tekintve a Dreams of Desire leginkább egy vizuális novellára emlékeztet, azaz nemcsak követői, de résztvevői és alakítói vagyunk a történetnek. Hogy a fejlesztők által emlegetett sztori mennyire mély és érdekes, azt nem tudni, viszont afelől senkinek ne legyenek kétségei, hogy az epizodikus játékban mindenféle fantázia kiélhető: BDSM, MILF, csoportszex, lábfétis – az alkotók lényegében mindenre gondoltak (csak a nőkre nem, hiszen a program férfi szempontból játszható).

A buja kaland ráadásul akár egyetlen fillér nélkül kipróbálható: az első 5 rész ingyen elérhető a Game Jolton, csak a hatodik epizódtól kell fizetni, és a Dreams of Desire egyaránt elérhető PC-re és Macre is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik