Tech

Hódító útjára indult a világ első virtuális pornósztárja

A szex és a technológiai fejlődés kéz a kézben jár, elég csak arra gondolni, hogy egyre szofisztikáltabbak a különféle szexuális segédeszközök, karnyújtásnyira van az internetes pornó (már akár a virtuális valóságban is), és a statikus szexbabák után terjednek a mesterséges intelligenciával ellátott, akár személyiséggel felruházott szexrobotok is.

Az egyik leglátogatottabb pornóoldalnak számító YouPorn most bemutatta a világ első számítógép által generált (CGI) pornószínésznőjét, akinek saját Twitter- és Instagram-profilt is készítettek, hogy virtuális influenszerként rajongókat toborozhasson magának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

okayyyy am i glowing or am i sweating OR am i watching youporn? 🤯

Jedy Vales (@jedyvales) által megosztott bejegyzés, Máj 9., 2019, időpont: 2:14 (PDT időzóna szerint)

A Jedy Vales névre keresztelt virtuális színésznőt a Camasutra VR techcég segítségével készítették el, akik tavaly egy olyan fejlesztést is bemutattak, aminek köszönhetően a felhasználók valódi pornósztárok virtuális másaival szexelhetnek.

Jedy a kvintesszenciális reprezentációja azoknak a technológiai innovációknak, amelyekről ismertek vagyunk, így ő a tökéletes szóvivő arra a feladatra, hogy képviselje a YouPornt”

– írja közleményében a cég elnöke, Charlie Hughes.

Ugyan az együttműködés fő fókuszaként a két cég a technológiai innovációt említi, Jedy létezése komoly kérdéseket vet fel továbbra is azzal kapcsolatban, mennyire veszélyes ilyen módon reprezentálni a nőket, de ez a dilemma fenn áll a szexrobotok esetében is, amit korábban bővebben is kiveséztünk.

A fáradhatatlan robotfalloszok nem helyettesíthetik az igazi férfiakat
A kapcsolatteremtés, az intimitás és az örömszerzés megélése egyre furcsább irányokat vesz a randiappok, az online pornó és a szexbabák korában.

(Kiemelt kép: YouPorn)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik