Tech

Mobilon is elsötétül a népszerű levelező

Az elmúlt hónapok során egyre több szolgáltatásra húztak sötét módot (Dark Mode) a fejlesztők: elsötétült a YouTube, a Messenger, és az Android Q-ban is rendszerszinten választható lesz. A Microsoft már tavaly is beszélt róla, hogy az Outlook levelező sem maradhat ki a sorból, és az androidos, illetve iOS-es mobilappban is elérhetővé teszik a sötét kezelőfelületet, ami weben és a Windows 10-es alkalmazásban egyébként már aktív, eddig csak a mobilplatformról hiányzott.

A Windows Central hozzájutott olyan hivatalos renderfotókhoz, amelyeken már látható is, hogy mit szánnak a redmondiak a telefonokon futtatható Outlookhoz. A képek alapján a levelező minden eleme, beleértve a naptár és a keresőfelület is elsötétül.

A felhasználók az appon belül a beállítások közt kapcsolhatják majd be a sötét módot. Androidon arra is lehetőség lesz, hogy az akkumulátor alacsony töltöttsége esetén automatikus aktiválódjon az energiakímélő, sötétített felület.

A képek alapján tehát az Outlook mobilos sötét módja már készen is áll a bevetésre, de arról még mindig információ, hogy mikor kezdik el elérhetővé tenni világszerte mindenki számára.

(Kiemelt kép: Jaap Arriens/NurPhoto)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik