Tech

Ezt is megértük: valaki Google-nek nevezte el a gyerekét

Egy hamarosan megszülető kisded nevének kiválasztása kardinális kérdés a párok számára, de manapság már nem kell a kalendáriumot lapozgatni, hogy rábukkanjunk a tökéletes keresztnévre. Elég ha felütjük a végtelen tudást kínáló Google-t, de van, aki itt meg is áll. Egy indiai pár, Ella Karina és Andi Cahya Saputra úgy döntött, hogy fiukat egyszerűen csak „Google”-nek nevezik el, mert hát ha manapság már városokról és híres karakterekről neveznek el gyerekeket, miért ne lehetne egy multinacionális vállalatról is?

https://www.instagram.com/p/BzcFEkrH3qV/?utm_source=ig_embed

A név eredetileg az édesapa, Andi ötlete volt, amit Ella kimondottan ellenzett. Ezért az első pár hónapban csak „baby boynak” hívta a picit, de lassan hozzá szokott a Google-höz, sőt meg is szerette azt.

„Remélem, hogy fiam vezető lesz, aki sok hasznos dolgot cselekszik másokért” – mesélte az édesanya a Kompas híroldalnak. Ahogy a Coconuts portál megjegyzi, a múltban több babát is neveztek el cégekről, például a Go-Payről vagy a Pajero Sportról, és ezek a gyerekek mind kaptak ajándékokat adott vállalatoktól.

A nagy Google is meglepte a kis Google-t: a gratuláció mellé több apróságot is küldtek postán, köztük egy rugdalózót a cég logójának mintával, ami nagyon meghatotta a szülőket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik