Tech

Ez lehet a Samsung hajtogathatós mobiljának új megjelenési dátuma

Nemrég írtunk róla, hogy a Samsung Electronics visszahívja a tesztelők számára kiküldött Galaxy Fold példányokat, miután kiderült, hogy több mobil kijelzője is rendkívül kevés használattal (akár már egy nap után) megtört. Ezt azután jelentették be, hogy közölték: a mobil megjelenési dátumát eltolják, bár azt még nem tudni, hogy pontosan mikorra. Ugyan ez még semmiség a pár évvel ezelőtt történt, kigyulladó akkumulátoros Galaxy Note 7-ek tömeges visszahívásához képest, de meglehetősen ciki, hiszen a dél-koreaiak célja az, hogy elsőként dobjanak piacra ilyen készüléket.

Egész eddig semmit nem lehetett tudni arról, hogy az eredetileg április 26-ra tervezett megjelenés végül mikorra csúszik, csak azt, hogy csúszik. Most azonban úgy tűnik a MightyDroid nevű szivárogtató által Twitteren közzétett bejegyzés szerint, hogy az új dátum június 13. lehet,legalábbis ez áll az AT&T-től kapott e-mailben, amit a szolgáltató az előrendelőknek küldött ki.

Hogy ez mennyire hivatalos, azzal kapcsolatban még nem reagált a Samsung, mindenesetre felmerül a kérdés, hogy honnan tudhatná a dátumot a szolgáltató, ha a gyártó még azt sem tudja, mi a baja a mobiloknak?

A Galaxy Fold megjelenésének elhalasztásáról a hosszú hétvége során kezdtek el szállingózni a hírek, miután kiderült, hogy a Samsung visszavonta a kínai megjelenés dátumát, majd miután több komolyabb lap, köztük a Wall Street Journal is lehozta az információt, a vállalat hivatalos közleményt adott ki. A cég közleményében arról írt, hogy vásárlóinak a lehető legjobb felhasználói élményt szeretné nyújtani, és az első visszajelzések után úgy döntött, hogy elhalasztja a kategóriateremtő készülék megjelenését annak érdekében, hogy a Galaxy Fold megfelelhessen a gyártó irányában támasztott magas követelményeknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik