Tech

Elon Musk Twitteren jelentette be, hogy letörölte magát Twitterről

Lehet, hogy ezúttal tényleg komolyan gondolja: Elon Musk már többször fenyegetőzött azzal, hogy törli magát Twitterről, miután elég kemény kritikákat kapott a furcsa tweetjei miatt, sőt, az egyikkel kapcsolatban még be is perelték, és súlyos pénzeket kellett kártérítésként fizetnie. Most pont a közösségi oldalon írta ki, hogy letörölte magát róla, ami már csak azért is furcsa, mert múlt időben beszél, mégis posztol, és a felhasználói oldala ugyanúgy elérhető, igaz, profilkép nélkül.


Sokan arra biztatják a válaszokban Muskot, hogy lépje már meg, és tényleg tűnjön el Twitterről, mások úgy gondolják, hogy jó vicc, de úgyis visszatér. Mostanában egyébként megint érkezett néhány furcsa tweet a SpaceX és a Tesla atyjától, többek között egy kép egy tetovált méhfenékről.


Nem tudni, mennyi ideig fog tartani Musknál a hiátus, valószínűleg mindkét cégének igazgatói testületének tagjai azon imádkoznak, hogy örökké. Mi viszont inkább a minél rövidebbre szavazunk, Musknál ugyanis kevés szórakoztatóbb milliárdos van Twitteren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik