Tech

Jon Snow kamuvideón kér bocsánatot a 8. Trónok harca évadért

A legújabb deepfake videók egyre profibbak, és egyre kevésbé lehet észrevenni rajtuk, ha hamisak – ez a videó most pont nem közéjük tartozik, egyértelműen látszik rajta, hogy manipulálták, de legalább nemes céllal tették. Az Eating Things With Famous People Youtube-felhasználó ugyanis arra használta a deepfake adta lehetőségeket, hogy belemanipulálja Jon Snowt egy derekas bocsánatkérésbe a Trónok harca nyolcadik évadjának kálváriája miatt.

Az HBO sikersorozatának utolsó, nyolcadik évada finoman szólva sem nyerte el a rajongók tetszését, még online petíciót is indítottak, hogy forgassák újra a hat részt. David Benioff és D.B. Weiss neve szitokszóvá vált a George R. R. Martin-fanok között. Ha az újraforgatást nem is, egy bocsánatkérést most kaphatunk az egyik főszereplő, Jon Snow szájából, amit a mások csatája utáni szónoklatának helyére vágtak be.

„Sajnálom, hogy vesztegettük az időtöket” – hangzik a bocsánatkérés. „Sajnálom, hogy nem tanultunk semmit a Lost lezárásából. Több szövegem van ebben a videóban, mint az egész utolsó évadban. Tudom, hogy a végén már semminek nem volt értelme. Amikor a Starbucks pohár a legkisebb hiba, tudod, hogy nagyon elcseszted. Mi vagyunk a hibásak. Sajnálom, hogy az egészet nagyjából hat nap alatt írtuk meg. Most pedig égessük el a nyolcadik évad forgatókönyvét, és felejtsük el örökre!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik