Tech

Bejelentették a maszturbálós szimulátort, és máris vannak kérdéseink

Ha videojátékokról van szó, akkor az embert manapság már nehéz őszintén meglepni (elég csak erre a szörnyszülöttre visszagondolni), ugyanakkor a MrCiastku nevű független fejlesztőcsapatnak most mégis sikerült átütni az ingerküszöbünket, hiszen bejelentették, hogy már javában készül a Wanking Simulator (Maszturbálás szimulátor) nevű alkotásuk, amit még idén piacra kívánnak dobni.

A cím nem tévedés, hiszen a játék leírása szerint a vállalkozó kedvű játékosok egy Winston Gay nevű karakter bőrébe bújhatnak, aki a hangos maszturbálásával magára haragítja a szomszédokat, emiatt rendőrt hívnak rá. Már ez a felütés is meglehetősen abszurd, és akkor még nem is beszéltünk a játékmenetről, ami a bejelentés mellé kiadott videó tanulsága szerint abból fog állni, hogy „hősünk” magához nyúl, majd a heves kézmozdulatokból nyert „energiát” arra használja, hogy mindent lezúzzon, ami a közelébe kerül – egészen addig, amíg a rend éber őrei meg nem érkeznek, hogy megfékezzék a maszturbációs káoszt.

Mindez nem egy csúnyán megkésett áprilisi tréfa, hanem egy valóban készülő videojáték, ami már a legnagyobb virtuális játékáruház, a Steam kínálatában is megtalálható. Az alkotók ígérete szerint a maszturbálás lehetőségén kívül semmi más megbotránkoztató (például testnedvek) nem lesz a programban, amiben szerintük a meglehetősen zavarba ejtő téma ellenére is a humoron van a hangsúly.

Mindez persze felvet kérdéseket. Vajon miért gondolja bárki, hogy álló hímvesszővel rombolni vicces, főleg úgy, hogy mindez valójában nem is látszik? Ha már arra jutottak, hogy a maszturbálásra építenek videojátékot, mi értelme ennyire prűdnek lenni? De leginkább: ha a legendásan polgárpukkasztó Postal után 22 évvel ennél jobb nem jutott az eszükbe, akkor miért pazarolják az idejüket játékfejlesztésre?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik