Tech esport

Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai

Beköszöntött a május, ami egyben azt is jelenti, hogy a PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező PlayStation 4 tulajdonosok két újabb ingyen letölthető játékkal bővíthetik a gyűjteményüket. A What Remains of Edith Finch egy kalandjáték, ami a szomorú sorsú Finch-család történetét tárja fel, a másik program pedig a maga nemében zseniális Overcooked!, amiben virtuálisan főzőcskézhetünk.

A két játék május 7-től tölthető le a PlayStation Networkön keresztül, ami egyben azt is jelenti, hogy az áprilisi ingyenes programok, a The Surge és a Conan Exiles addig még simán beszerezhetők, szóval ha valaki elfeledkezett volna róluk (és van PlayStation Plus előfizetése), még simán pótolhatja a mulasztását.

A PlayStation Plus egy extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a PS4-es videojátékok multiplayer részét használhassák az ember, továbbá extra kedvezményeket biztosít a PlayStation Store-ban, ingyen profilképeket és témákat biztosít, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik