Tech esport

Végre konzolon is feldúlhatjuk a tengereket

Örülhetnek a hadihajók és a tengeri csaták szerelmesei, ugyanis a Wargaming St. Petersburg végre konzolokra is megjelentette a PC-s játékosok milliói által kedvelt, nagyszabású online haditengerészeti játékot, a World of Warships: Legendst. Az ingyen letölthető program egész seregnyi feloldható hajóval, legendás parancsnokokkal és meghódításra váró óceánokkal várja a játékosokat.

A World of Warships: Legends a Wargaming második olyan játéka, amely konzolokon is megjelenik, a hadihajós játékot megelőző World of Tanks: Mercenaries csatáiban a megjelenése óta már több mint 18 millió játékos vett részt.

A World of Warships: Legends ugyanakkor nem pusztán a világszerte népszerű, ingyenesen játszható PC-játék konzolra átültetett verziója. A program az alapokról lett újjáépítve, hogy teljes mértékben kihasználhassa az otthoni játékkonzolok jelenlegi generációjának teljesítményét és képességeit.

Gyorsabb és izgalmasabb harc, több fejlesztési lehetőség a parancsnokoknak, átalakított kezelőfelület, újszerű, intuitív irányítás és csak konzolon elérhető tartalmak különböztetik meg a játékot a számítógépes verziótól. A fejlesztők ígérete szerint a jövőben ráadásul rendszeres frissítésekre és új tartalmakra lehet számítani. A nyár folyamán például már a japán hajók is elérhetővé válnak.

A World of Warships: Legends keretében akár már most feldúlhatók a tengerek és óceánok, hiszen egy fillér kicsengetése nélkül letölthető a PlayStation Store és a Microsoft Store áruházakból.

Galéria
Fotó: Wargaming

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik