Tech

Rekordmennyiség fogyott egy hónap alatt a Xiaomi telefonjaiból

A kínai Xiaomi márkát és a kifejezetten olcsó okostelefonjaikat manapság valószínűleg nem kell bemutatni senkinek. A gyártó meglehetősen beerősített az év elején, hiszen mindössze három hónappal a Redmi Note 6 Pro után piacra dobták az újabb és erősebb Redmi Note 7 és Redmi Note 7 Pro modelleket, pedig azzal tényleg nem vádolhatja őket senki, hogy korábban egy ócska okostelefont tettek volna le az asztalra.

A modell kétféle változatban került piacra, az egyiket kifejezetten indiai, a másikat globális piacra tervezték, míg a Pro variáns Indián és Kínán kívül máshol nem kapható.

A Redmi Note 7-tel mi is elégedettek voltunk, de úgy tűnik, hogy a vásárlók figyelmét is kellően felkeltette: a Xiaomi bejelentette, hogy a március 13-i megjelenés utáni egy hónapban több mint egymillió darabot sikerült eladni a Redmi Note 7-ből és Note 7 Próból Indiában. Ez azért is nagy szó, mert a mobilokat csak heti villámakciók keretén belül árusították.

Összehasonlításként: a Xiaomi 2018 harmadik negyedévében összesen 11,7 millió mobilt adott el Indiában az összes kapható mobiljából, amibe bele kell érteni a régi és új modelleket is. A Redmi Note 7 és Redmi Note 7 Pro pedig ezt a számot egy hónap alatt hozta.

A Xiaomi Redmi Note 7 a középkategóriás mobilok új bajnoka
Akár 6 GB RAM, Snapdragon 660-as processzor, szép kijelező, már 48 megapixeles képeket is készíthetünk, így van mitől rettegnie a konkurenseknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik