Tech

A Huawei P30 Prónak van a legjobb kamerája

Tarolt az idei fotós „Oscaron” a Huawei új P-szériája. A TIPA (Technical Image Press Association) éves közgyűlése keretében közel negyven kategóriában idén is megválasztotta és díjazta a legjobb minőségű fényképezőgépeket, kameralencséket, tartozékokat és egyéb képkészítő termékeket – írja a cég közleményében.

Fotózásra tervezve: kipróbáltuk a Huawei P30 és P30 Pro mobilokat
Kézbe vettük, és meg is néztük, hogy mire képesek a Huawei legújabb, főleg fotózás terén újító készülékei.

A TIPA Awards zsűrije a Huawei legújabb csúcskészülékét, a P30 Pro-t találta a legjobbnak a fotózási képességeikben kiemelkedő okostelefonok közül. „A Huawei legújabb okostelefon-szériája folyamatosan feszegeti a mobilfotózás határait, valamint az új P30 Pro készülék kameraképességeinek köszönhetően a felhasználók lélegzetelállító minőségben készíthetnek fénykép- és videófelvételeket” – hangsúlyozta Thomas Gerwers, a TIPA elnöke.

A Huawei P30 Pro az első olyan okostelefon, aminek a hátlapján már négy Leica gyártotta kamera található: egy optikai képstabilizátorral szerelt 40 megapixeles (f/1.6) fő egység, egy 20 megapixeles (f/2.2) nagylátószögű variáns, egy ToF lencse, illetve egy 8 megapixeles (f/3.4), periszkóp felépítésű kamera, ami mobiloknál eddig nem tapasztalt nagyítást tesz lehetővé.

Ez most a legjobb telefon fotózásra
A Huawei P30 Pro máris átvette a vezetést a mobilok között.

A Huawei P30 Pro nemcsak a TIPA Awards-on aratott sikert a közelmúltban: a modell kiemelkedő éjszakai fotózási és zoom-funkcióinak, valamint MI-támogatott kamerarendszerének köszönhetően a valaha adott legmagasabb összesített pontszámot kapta a kamerák és a képminőség mérésével, értékelésével, illetve iparági rangsorolásával foglalkozó legismertebb, független szakmai portáltól, a DxOMarktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik