Tech

Nosztalgikus funkcióval újított a Facebook, és már most imádjuk

Aki még a közösségi média hajnalán aktívan használta a MySpace-t, annak jóleső nosztalgia tölti majd el a szívét a Facebook új funkciójától, amivel végre zenéket is kitűzhetünk a profilunkra a kiemelt képek alá. Annak idején a MySpace-en az egyik legnehezebb döntésünk volt a top barátok listájának összeállítása mellett, hogy vajon mit válasszunk életünk dalának, vagyis legalábbis annak, ami leginkább kifejezi az ízlésünket (vagy hogy mennyire egyediek és menők vagyunk).

Forrás: 24.hu

A Facebookon három ilyen dalt tűzhetünk ki a profilunkban elhelyezett új szekcióba, de aki még átfogóbb képet szeretne prezentálni a kedvenceiről, többet is válogathat a személyes listájára, amit az összes zene megjelenítése gombbal mások is megnézhetnek.

Mivel a funkció a Spotify adatbázisát használja, ezért elég széles a választék, a dalokat ráadásul rögtön el is indíthatjuk a listáról, ha felkelti valamelyik az érdeklődésünket.

A Zene szekció egyelőre csak mobilon látható, és mint minden újdonság, ez is fokozatosan válik láthatóvá a felhasználók számára, ezért könnyen lehet, hogy egyesek számára csak napokkal később bukkan majd fel az appban.

Ajánlott videó