Tech esport

Ez a téboly vár áprilisban a játékosokra

A 2K és a Gearbox Software az idei PAX East alkalmával útjának indította a „Borderlands Évét”, és végre hivatalossá vált a rég várt Borderlands 3, aminek a játékmenetét is bemutatták az első hivatalos előzetesben. A közkedvelt shooter-looter következő epizódjáról 2019. április 3-án várhatók további részletek, de már most látszik, hogy ugyanolyan őrült, színes káoszt kapunk, ahogy eddig is – és amiért a rajongók szeretik a sorozatot.

A Borderlands 3 mellett bejelentették a Borderlands: Game of the Year Edition-t is, ami feljavított grafikájával és játékmenettel frissíti fel az első részt, valamint négy kiegészítőjével a 2009-es díjnyertes FPS/RPG hibrid Borderlands legteljesebb változatának számít, ráadásul már a jelenlegi konzolgeneráción. A különleges kiadás 2019. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A fejlesztők felfedték az Ultra HD Texture Pack-ot is: az ingyenes, opcionális csomag új szintre emeli a Borderlands: The Handsome Collection és összes kiegészítője grafikáját konzolon, valamint a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel látványvilágát is PC-n. A rajongók így sosem látott részletességet kapnak 4K felbontásban, de a vizuális frissítés más kijelzőkön is élvezhető lesz.

Az Ultra HD Texture Pack ingyenesen letölthető lesz a felsorolt játékok minden jelenlegi és új tulajdonosa számára 2019. április 3-tól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik