Tech

Képeken a Samsung új Galaxy A-szériás mobiljai

A Samsung frissített Galaxy A-szériájának már több mint öt tagja van, és még legalább két olyan modellről tudni, ami érkezni fog a jövőben. A Galaxy A60 és Galaxy A70 képei és adatai már a kínai hírközlési hatósághoz (TENAA) is beérkeztek, állítólag innen szerezte meg őket a GSMArena.

A Galaxy A70 meglehetősen méretes lesz: 6,7 hüvelykes Infinity-U panelről írnak a dokumentumok, azaz középre helyezett cseppalakú-notchba kerülnek az érzékelők és az előlapi kamera, valamint a kijelző alá épül be az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó is. A hátlapi kamerarendszerről nem tudni részleteket, csak hogy három szenzor alkotja majd, ezek közt lesz ultraszéles-látószögű és mélységérzékelő is.

Galaxy A70 – Forrás: TENAA

A képek alapján egyfajta szürke alapszínű, átmenetes festést kap, aminek fény alatt többféle árnyalat is megjelenik a felületén. 4400 milliamperórás telep kerül bele, ezzel pedig a legnagyobb aksival felszerelt A-szériás Galaxy-mobil címét veheti át a 2016-os Galaxy A9 Prótól.

A Galaxy A60 több hasonlóságot is mutat külsejében az Infinity-O paneles Galaxy A8s-sel, hátulra szintén három kamerát kap, ide kerül az ujjlenyomat-olvasó is. 3410 milliamperórás aksi látja el energiával, és 155.2 x 73.9 x 7.9 milliméteres méretével kisebb lesz, mint a  164.2 x 76.7 x 7.9 millis Galaxy A70.

Megjelenésről és árról többet még nem tudni, de több forrás szerint is április 10-én lesz majd a nagy leleplezés. Nagy rá az esély, hogy eleinte csak az ázsiai piacon lesznek kaphatók, és később érkeznek Európába.

Galaxy A60 – Forrás: TENAA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik