Tech

Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal

Magyar idő szerint délután 5 óra körül több ország felhasználói is jelezték a szolgáltatások kimaradását követő downdetector.com-on, hogy a Facebook, a Messenger és az Instagram sem működik megfelelően: hibát jelez a rendszer, ha posztokat lájkolnának, hozzászólnának valamihez, mi pedig azt tapasztaltuk, hogy nem tudunk cikkeket időzíteni, sem új posztokat közzétenni. Sokaknál pedig egyáltalán nem akartak betöltődni.

Az egyik kolléga arra panaszkodott, hogy ha képet küld a Messengeren, azok nem jelennek meg, és ha nem frissítette az ablakot, akkor az újabb üzeneteket sem kapja meg.

Az elmúlt másfél órában elég durva kiugrások voltak a Facebook hibabejelentő oldalán, volt mikor 11 ezernél is több bejelentés érkezett, és ez a helyzet a Instagrammal is. A Facebook egyelőre csak annyit reagált, hogy dolgozik az ügyön, ha bármit megtudunk, cikkünket frissítjük.

Forrás: Downdetector

Ez nem csak azért érdekes, mert ritkán esik meg olyan, hogy minden Facebook-szolgáltatás egyszerre rakoncátlankodjon ilyen hosszú időn keresztül, hanem mert szintén ma, hajnal négy körül a Google szolgáltatásai is furcsa jelenségeket produkáltak. Világszerte több ezer visszajelzés érkezett a felhasználóktól azzal kapcsolatban, hogy a Gmail, a Drive, a Hangouts és a Térképek is akadozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik