Tech esport

Milliók imádják, most rátesznek még egy lapáttal

Nagyjából egy hónapja jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re az Apex Legends, és az ingyen beszerezhető játék rövid idő alatt hatalmas eredményt ért el: eddig mintegy 50 millióan próbálták ki a programot. Az Apex Legends sikerének okáról ebben a cikkben írtunk bővebben.

Két hete érkezett, de már milliók vesznek meg érte
Az Apex Legends az év egyik legnagyobb sikere lehet: néhány héttel a megjelenése után már milliókat szippantott be.

A kiadó Electronic Arts és a fejlesztő Respawn Entertainment azonban láthatóan nem elégszik meg ennyivel, folyamatosan dolgoznak azon, hogy fenntartsák az érdeklődést. Ezt a célt szolgálja többek közt a battle pass rendszer is, melynek lényege, hogy a felhasználók szezonbérletet vásárolhatnak, cserébe pedig különböző tartalmakhoz férhetnek hozzá.

A közelmúltban kiderült, hogy az első battle passt március közepén érkezik, sőt az is, hogy ezzel egy időben egy új karaktert, Octane-t is bedobják a készítők. Az eddig kiszivárgott információk szerint maga a szereplő nem lesz fizetős, csak megjelenését hangolják össze a fizetős szezonnal. Octane különleges képessége állítólag gyorsasága lesz.

Mivel a Respawn Entertainment még nem adott ki hivatalos közleményt, ezért egyelőre nem tudni biztosat a battle passról és az új karakterről.

Kép: Respawn Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik