Tech

Claire Redfield sem ússza meg a pucérkodást

Ha valaki PC-n játszik a nemrég megjelent, kiváló Resident Evil 2-vel, és arra van ingerenciája, hogy egy meztelen Claire Redfieldet irányítson, akkor van egy remek hírünk: a NexusMods oldalról már letölthető egy olyan mod, amivel teljesen pucérrá varázsolható a csinos főhősnő.

Aki rendszeresen játszik számítógépen, annak nem lesz újdonság, hogy nem sokkal a boltba kerülést követően szinte minden olyan játékhoz, amiben női karakterek irányíthatók, érkezik olyan rajongói kiegészítés, ami meztelenné varázsolja az adott karaktert, legyen szó a Tomb Raider-programok Lara Corftjáról, a Sims-játékok női karaktereiről vagy bárki másról.

A csupaszítást Claire sem úszta meg, és a NexusMods portált meglátogatva csak arra kell figyelni, hogy a keresés előtt (ezt kell beírni: Claire Nude Mod) készüljön egy regisztráció, és legyen bekapcsolva a felnőtt tartalom megjelenítésének lehetősége, különben a rendszer nem dobja ki a pucéros módosítást.

Visszatért a horrorok királya, és jobb, mint valaha
Kipróbáltuk a Resident Evil 2 új verzióját: a látványt és az irányítást a modern korhoz igazították, a legfontosabb részeket pedig érintetlenek maradtak így a menekülés Raccoon Cityből jobb, mint valaha.

Az új Resident Evil 2 az 1998-s horrorjáték teljesen átdolgozott kiadása, amiről a tesztünkben azt írtuk, hogy akkor is érdemes benevezni rá, ha korábban már százszor bejártuk minden szegletét. Ha pedig valakinek még sosem volt szerencséje hozzá, kifejezetten ajánlott vétel, még akkor is, ha nem rajongója a műfajnak, ugyanis a játék pillanatok alatt képes berántani az embert, és ez a mostani változat lényegében garantálja, hogy addig ne is nyugodjunk, amíg a főhősöket ki nem juttattuk Raccoon Cityből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik