Tech

Őrült előzetest kapott a Netflix új sorozata, amin magyarok is dolgoztak

A hazánkban is elérhető Netflix streamelős szolgáltatás még január elején jelentette be a Love, Death & Robots című animációs antológia érkezését, ami olyan hollywoodi nagyágyúk közreműködésével készül, mint az első Deadpool-filmet rendező Tim Miller, illetve David Fincher.

A Love, Death & Robots egy animációs rövidfilmeket egybegyűjtő antológia, amiben nemcsak a különböző vizuális stílusok keverednek, de a műfajok is, így számíthatunk sci-fire, fantasyra, horrorra és vígjátékra is. A vegyes összeállításhoz most egy meglehetősen őrült előzetes is érkezett, megmutatva, hogy tényleg egy hihetetlenül változatos epizódokat felvonultató sorozat érkezik március 15-én.

A széria összesen 18 epizódot fog számlálni, és az alkotók a világ minden tájáról kértek fel animációval foglalkozó szakembereket, hogy vegyenek részt az antológia elkészítésében – köztük a magyar Digic Pictures csapatát is. Az Andy Vajna és Rabb Sándor Alex alapította, több száz főt foglalkoztató cég főleg 3D-s animációkat, illetve CGI jelenetek készít (dolgoztak a Terminátor 3 egyes jelenetein is), de eddig leginkább akkor láthattuk a munkáikat, ha leültünk egy népszerű videojáték elé.

A magyar csapat az elmúlt években olyan népszerű programokhoz készített videókat, mint a Mass Effect 3, a Halo 4, az Assassin’s Creed-széria több epizódja, a The Witcher 3: The Wild Hunt, a Watch Dogs, a Final Fantasy XV, az Uncharted 4: A Thief’s End, a Kevin Spacey-t főellenségként felvonultató Call of Duty: Advanced Warfare vagy éppen a tavaly megjelent Call of Duty WWII.

A legmenőbb magyar videomágusok elmúlt tíz éve valódi sikersztori
Milliók látják a munkáikat minden évben, de sokaknak fogalma sincs arról, hogy magyar szakemberek által készített képsorok peregnek a szemeik előtt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a magyar csapat pontosan hány epizód elkészítésében vett részt, de amint többet kiderítünk az együttműködésről, azonnal beszámolunk róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik