Tech

Ezt nevezzük mi igazi nosztalgiabombának

Szivárványos szövegek, csicsás és csillogó akciógombok és kezdetleges gifek mindenütt: az 1990-es években ettől volt menő egy honlap. A Marvel kapitány weboldala mindenki szívét megmelengeti majd, aki ebben az időszakban ismerkedett az internettel, ugyanis olyan retró hivatalos honlapot hoztak neki létre, amire jó ránézni - persze nem szó szerint, de nosztalgikus szempontból biztosan.

A weboldal apropója az, hogy a Marvel kapitány az 1990-es években játszódik majd, lényegében azért, mert a Marvel ilyet még nem próbált: Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke azt nyilatkozta korábban, hogy nagyon élvezték, ahogy egy ’90-es évekbeli akciófilmet csinálhattak, főleg azért, mert ilyesmivel még nem próbálkoztak, új kihívásokat jelentett a korszak.

Az igazi retro – Forrás: marvel.com

A Marvel kapitány nagyon retró weboldalán van minden, ami egy ’90-es évekbeli gyerek számára szem-szájnak ingere: csillogó gifek, giccses, szivárványos feliratok, kezdetleges játékok (a Skrullban rá kell jönnöd, ki földönkívüli alakváltó, és ki egyszerű ember), meg egy érdekes vendégkönyv is, ahol az emberek

az ezredfordulós világvége miatt aggódnak, és az internet feleslegességével trollkodnak.

Slussz poén, hogy egy titkos Stan Lee cameót is elrejtettek a weboldalon, ehhez a weboldal aljáig kell görgetni, és nagyjából három-négy centivel felette mozgatni a kurzort. A barna nadrágos, szintén nagyon retró Stan Lee megjelenik, ha megtalálod a megfelelő területet. A Carol Danversről és a szupererőkkel rendelkező alteregójáról szóló Marvel kapitány márciusban érkezik majd a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik