Tech

Megvan, mikortól kapható itthon a Honor új csúcstelefonja

A Honor január 22-én mutatta be Európában a legújabb csúcstelefonját, a Honor View20 mobilt, ami a január 30-tól már hazánkban is előrendelhető lesz, február 7-től pedig megjelenik a nagyobb áruházak kínálatában. A 6GB RAM-mal és 128 GB háttértárral szerelt verzió fogyasztói ára 209 990 Ft, míg a február 14-től elérhető, 8GB + 256 GB-os limitált kiadásért 239 990 forintot kell majd fizetni.

Íme a zafíkék változat – Fotó: Honor

A 6GB +128 GB verzió éjfekete és zafírkék színekben, míg a 8GB + 256 GB-os változat fantompiros színben kerül az üzletekbe és a webshopokba. A Honor View20 limitált kiadását a

egy olasz divatház, a Moschino ihlette.

A Honor View20 48 megapixeles hátlapi kamerát kapott, amit a Huawei fejlesztette Kirin 980 lapkakészlet és a képkészítésben is fontos szerepet játszó mesterséges intelligencia támogat. A kameratechnológia mellett a megjelenítés is újszerű, az ún. All-View kijelzőbe épített 25 MP-es kamera, szenzorszigettől mentes élményt és kiemelkedő, 91,8% kijelzőarányt biztosít egy mindössze 4,5 mm-es kameralyukkal.

Ez a verzió érkezik 8 GB RAM-mal – Fotó: Honor

A Honor View20 több remek funkcióval is rendelkezik: a folyadékkal működő hűtőrendszer például képes hatékonyan eloszlatni a hőt a jobb és tartósabb teljesítmény érdekében, a tripla-antennás Wi-Fi technológia pedig megakadályozza a jel gyengülését akkor is, amikor a felhasználó keze eltakarja valamelyik adóvevőt. Mindezek mellett pedig 4000 mAh-es akkumulátor biztosítja a tartós és folyamatos játékot. A készülékről szerzett első benyomásainkat egy külön cikkben foglaltuk össze.

Szemkápráztató telefont villantott a Honor, ami itthon is kapható lesz
Kipróbáltuk a Honor legújabb zászlóshajójt, a View20 okostelefont, ami lyukas kijelzővel, 48 megapixeles kamerával és egyedi dizájnnal várja az érdeklődőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik