Tech esport

Ingyen van az utóbbi évek egyik legidegtépőbb játéka

Az Epic játékstúdió saját digitális áruházat indított, aminek lényege, kéthetente más PC-s játékot kapnak meg ingyen a felhasználók. Az Epic Games Store második ingyen letölthető játéka a Subnautica után az utóbbi évek egyik legjobb indie platformjátéka, a Super Meat Boy, ami ugyan már jó pár éve látott napvilágot, de akkoriban hatalmas szerepe volt abban, hogy a független (indie) fejlesztők szcénája még elismertebbé vált a játékpiacon.

A különösen nehéz, reflexeket alaposan megdolgoztató oldalnézetes platformjátékban egy húsgolyócskát kell irányítanunk, aki elrabolt szerelmét, Bandage Girlt szeretné visszakapni, de ehhez több mint 300 pályán kell átverekednie magát.

Január 10-ig ezen a linken tölthetjük le a programot, mindössze annyi dolgunk van, hogy regisztrálunk az oldalra, aztán a piros FREE feliratra kattintva szépen letöltjük a játékot. A gyakorlottabbak valószínűleg már tudják, hogy nagyon jó szolgálatot fog tenni egy kontroller, így érdemes leporolni azt is a PC-seknek, ha nem akarnak a szükségesnél is többet káromkodni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik