Tech

Ilyen lesz a Huawei következő csúcstelefonja

Még véget sem ért az év, de már szivárognak az első információk a jövőre érkező okostelefonokról. A Samsung Galaxy S10 készülékekről már egészen sokat tudni, és egyre több minden derül ki a Huawei soron következő csúcskészülékeiről, a P30 és a P30 Pro okostelefonokról. A Huawei P30 Próról például különböző források már tudni vélik, hogy ez lesz az első olyan mobil, amibe a Sony eddig be sem jelentett IMX607-es, 38 megapixeles képkezelő szenzorja kerül – méghozzá a hátlapra, főkamerának.

És ez még nem minden, ugyanis a Mobile Fun megszerezte a Olixar telefontok gyártó azon képeit, amin már azok a védőeszközök láthatók, amik a P30 és P30 Pro modellekhez készültek, méghozzá a mobilok társaságában. Amennyiben ezek a renderelt képek valódiak, úgy a P30 három hátlapi kamerával kerül majd a piacra, míg a P30 Prón a Samsung Galaxy A9-hez hasonlóan már négy szenzor lesz.

Fotó: Olixar

Ami érdekes továbbá, hogy a Huawei hiába leplezte le az első lyukasztott kijelzővel szerelt készülékét, a Nova 4-et, a P30-család tagjai még nem ilyen megoldással, hanem szenzorszigettel kerülnek forgalomba, méghozzá olyan kivitelezésben, mint amit az idén ősszel piacra dobott Mate 20 is kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik