Tech

Megint akadozik a Facebook

Nem véletlenül használjuk a címben megint a megintet, mert a múlt heti komolyabb összeomlás után ismét nem működik megfelelően a közösségi oldal több funkciója sem. Mi negyed három körül kezdtük tapasztalni először azt, hogy az oldalak posztjai nem töltődnek be, csak egy üres sávot kapunk, néhány kollégánál pedig a hírfolyamból is eltűntek a bejegyzések.

A Downdetector szerint főleg Európában érintettek a felhasználók, Horvátországból, Bulgáriából, Magyarországról érkeznek a bejelentések, amelyek ugyanarról a jelenségről számolnak be, amit mi is tapasztaltunk. Ez főleg az oldalak számára kellemetlen, hiszen jelentősen visszacsappan ilyenkor az organikus elérés, egyesek szerint náluk már több órája akadozik a szolgáltatás, nem csak Európában, de Amerikában is. A hirdetéskezelő szolgáltatások sem működnek sokaknál.

Egy fejlesztő szerint a súgóközpontot sem lehet elérni, és a külső fejlesztők alkalmazásai sem férnek hozzá a profilokhoz, a komment szerint ezért valami komolyabb dologról lehet szó.

A közösségi oldal egyelőre még azt sem kommentálta, hogy múlt héten miért dobálta ki a felhasználókat a profiljukból.

Fotó: DownDetector

Ajánlott videó

Olvasói sztorik