Tech esport

Még több helyen hódít napjaink egyik őrülete

Korábban már több alkalommal is írtunk a Fortnite című videojátékról, ami napjaink egyik legnagyobb játékos sikere, már több mint 125 millió aktív felhasználója van. Óriási népszerűségét részben annak köszönheti, hogy maga a játék ingyenes, a fejlesztőcég a játékon belüli mikrotranzakciókból él: a játékosok például különböző ruhákat és felszerelési tárgyakat vehetnek a karaktereiknek.

Egyre több olyan licencelt merchandise-termék is piacra kerül, ami a Fortnite-hoz kapcsolódik, most a játékgyártó Hasbro rukkol elő ilyenekkel. Első körben kiadtak egy Fortnite-os Monopolyt még az ünnepek előtt, ami az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban már megvásárolható 19,99 dollárért. A Monopoly: Fortnite Edition különlegessége, hogy a játékból jól ismert helyszínekről mintázott táblarészekből épül fel.

A Hasbro kiad továbbá Fortnite-témájú szivacslövős Nerf-játékfegyvereket is, amiket a játékbeli lövőeszközök mintájára modelleznek le. A későbbiekben várhatók szerepjátékok is, bár a kiadás dátumáról többet még nem tudni.

Fotó: Hasbro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik