Tech esport

A szex újabb területet hódított meg

Idén 15 éve, hogy elindult a Valve játékfejlesztő cég internetes áruháza, a Steam, ami napjainkra a világ legnagyobb és lényegében megkerülhetetlen disztribúciós felülete a videojátékok számára: nemcsak a digitális, de a dobozos programok esetében is, hiszen manapság már alig találni olyan PC-s játékot, amit ne a Steamen keresztül kellene aktiválni. Az idei év viszont nemcsak a jubileum szempontjából fontos a szolgáltatás életében, de azért is mert pénteken megjelent a virtuális bolt kínálatában az első olyan, teljesen cenzúrázatlan, és kifejezetten felnőtteknek szóló program,

amiben a meztelenkedésen és az erotikán van a hangsúly.

Szexre kihegyezett játékok persze már évtizedek óta léteznek, és a Steam kínálatában is felbukkantak hasonló programok, de azokat jellemzően eltüntették vagy várólistára tették: a felületen megjelenő programok csak a Valve jóváhagyásával kerülhetnek “forgalomba”, és az erotikus tartalmú játékok sokszor hiába várták, hogy zöld lápát kaphassanak. Ezen változtatott júniusban az áruház mögött álló cég, mikor bejelentették, hogy a játékok alkotói a korábbinál nagyobb szabadságot kapnak, illetve az előzetes cenzúra helyett a vállalat már csak az illegális tartalmak felülvizsgálatával kíván foglalkozni.

Fotó: Dharker Studios

Ezen változás eredményeként jelent meg a Steam kínálatában az anime karaktereket felvonultató Negligee: Love Stories, amiben négy fiatal lány szexuális kalandjait egyengethetik a felhasználók. A program természetesen nem érhető el mindenki számára, csak a felnőtteknek, hiszen már a Valve rendszerében is van szűrő, ami elrejti a kényesebb tartalmakat a fiatalabbak szeme elől.

Ez ráadásul úgy működik, hogy az erotikus tartalmú játékok csakis akkor jelennek meg az áruház kínálatában, ha a profilunkkal belépve böngésszük azt, és kikapcsoljuk az alapjáraton mindenki számára élesített filtert, ami az ajánlókból is eltünteti a felnőtteket célzó programokat.

Itt mindenki kiélheti az összes szexuális fantáziáját
A Dreams of Desire keretében szabadjára engedhetjük a legpiszkosabb vágyainkat.

A – virtuális – szex tehát újabb területet hódított meg, így valószínűleg már nem kell sokat várni, hogy az olyan programok is feltűnjenek a Steam kínálatában, mint például az Indecent Desires vagy a Dreams of Desire, amik már nem rajzfilmes figurákkal, hanem a valóságot sokkal inkább megidéző karakterekkel igyekeznek arra csábítani a játékosokat, hogy kiéljék minden szexuális fantáziájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik