Tech

Be nem jelentett kütyüről árulkodhat az Apple videója

Az Apple szerdán tartott, éves nagy őszi eseményéről mi is részletesen beszámoltunk. A cég negyedik generációs Apple Watch-csal és három új iPhone-nal készült, de a pletykákkal ellentétben nem láttunk MacBookot, Mac Minit, iPadet, sem AirPodsot.

Apropó, AirPods. Szemfülesek szúrták ki, hogy az eseményt megnyitó kisfilmben futó hölgy meglehetősen gyanús fülhallgatót használ, ami sokak szerint valójában az AirPods 2 lehet, hiába nem jelentette be azt a cég.

A következtetést az alapján vonták le, hogy a nőnek csak annyit kell kimondania a virtuális asszisztens aktiválásához, hogy „Hey Siri”, ami anélkül hallgat rá, hogy előtte megtapintotta volna a fülest. A kéz nélküli Siri-aktiválás jelenleg nem érhető el az első generációs AirPodsban, ezért a jelenet több kérdést is felvet.

Lehet, hogy az Apple szándékosan rejtette el a meglepetést, és valamiért csúsztatja a fülhallgató bejelentését? Vagy csak a színésznő és a videókészítők voltak figyelmetlenek? Eddig nem volt jellemző az Apple-re, hogy ilyen módon hintsenek el jövőbeli termékeket, de ki tudja, az almás cég még bőven meglephet minket.

Ezt tudja az új iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR
A legdrágább több mint félmillió forint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik