Tech

Ez az igazi horror: kígyók hullottak a mennyezetből

Képzeljük el, hogy egy fárasztó nap után végre ledőlünk pihenni a kanapéra, aztán egyszer csak gyanús hangokat hallunk a mennyezet felől. (Kollégánkkal hasonló már történt.) Legtöbbünk arra gondolna, hogy egerek kaparásznak, de ami ausztráliai lakókkal történt, arra senki nem számítana. A lakás egyik szobájának mennyezetéből egyszer csak két hím szőnyegmintás piton zuhant le, akik nagy csatát vívtak – mint kiderült, eredetileg a szellőzőcsövekben tartózkodtak, ott kezdődött a pörlekedés.

A helyszínre hívott, kígyók begyűjtésével foglalkozó Lana Fieldet nem zavarta különösebben a dolog, élő videót is indított a Facebookon a két hüllő marakodásáról, amin jól látszik, hogy nem kis rumlit csináltak.

Közzétette: Snake Catchers Brisbane, Ipswich, Logan & Gold Coast 0413 028 081 – 2018. szeptember 9., vasárnap

Hasonló eseteknél többen is tévesen úgy gondolhatják, hogy a hüllők párosodnak, ez esetben itt viszont tényleg kemény harcról volt szó. Ahogy Lana is magyarázta, azért nem féltette magát, mert a két állat túlságosan is egymással volt elfoglalva. Elmondta továbbá azt is, hogy a hím pitonok akkor kezdenek el harcolni, amikor egy nőstény piton feromonját megérzik.

A nagy kérdés már csak az volt, hogy hova tűnt a harmadik kígyó, ami miatt kirobbant a balhé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik