Tech

A szégyellősöket is szexhez segíti a Facebook

A Facebook idei fejlesztői konferenciáján jelentette be, hogy társkeresőt indít a közösségi oldalon belül. A Facebook Dating nevű szolgáltatás egyelőre nem elérhető, csak a cég dolgozói tesztelik szűk körben.

Jane Manchun Wong fejlesztő szúrta ki a Facebook-mobilapp legutóbbi frissítésének forráskódjában, hogy a Dating egy „Beszélgetés kezdeményezése” funkciót is kap, ami automatikusan felajánl néhány mondatot, amivel elindítható az ismerkedés.

Ez különösen azok számára lehet nagy segítség, akik már az első lépésnél elakadnak, mert nem tudják, mivel nyissanak a másik ember felé olyan módon, hogy az ne legyen túlságosan tolakodó, mégis kellően érdeklődő.

A Facebook meg akarja változtatni a szinglik életét
Kezdetét vette a cég idei fejlesztői konferenciája.

A közösségi oldal májusi bejelentése szerint a Dating nem olyan lesz, mint a Tinder, hanem a hosszútávú kapcsolatok kialakítását akarja elősegíteni. A szinglik a személyes profiljuktól elkülönített társkeresős adatlapot készíthetnek, amit az ismerősök nem láthatnak, csak azok, akik szintén használják.

Ebből következik az is, hogy ismerkedésre csak olyan felhasználókat ajánl a rendszer, akik nem ismerősök, és az algoritmus figyelembe veszi az olyan közös kapcsolódási pontokat is, mint az eseményeken való részvételek, érdeklődési területek. A csevegés egy másik csetben zajlik majd, nem a Messengeren.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik