Tech

Egyre veszélyesebb az őrület, amiben Will Smith is részt vett

Az bizonyára már mindenkinek megvan, hogy Will Smith a múlt héten (illegálisan) felmászott a Lánchíd tetejére, ahol egy táncot adott elő. A sztár nem puszta kedvtelésből tett így, hiszen a megmozdulás része volt az interneten rohamosan terjedő #inmyfeelingschallenge-nek, aminek a lényege, hogy Drake In My Feelings című dalának a szövegét kell eltáncolni.

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2018, időpont: 10:25 (PDT időzóna szerint)

Már Will Smith mutatványa is elég rizikós volt, az akció után rengetegen meg is rohamozták a hidat, ugyanakkor az Egyesült Államokban már kezd egészen életveszélyes fokozatba kapcsolni az őrület, ugyanis az emberek már a kocsiból is képesek kiugrani táncolni, ha felcsendül a dal – és vannak olyanok, akik ezt vezetés közben teszik, és még le is videóztatják az esetet, hogy aztán kitegyék az internetre.

A Buzzfeed külön gyűjteményt szentelt az életüket veszélyeztető egyéneknek, és már ebből is látszik, hogy mennyire balesetveszélyes az egész, így ezúton is felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a 15 perc hírnév érdekében ne kockáztassa se a saját, se mások testi épségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik